Com evitar l’aparició de granets

Tots ho hem sofert en major o menor mesura, s’acosta un dia important, una data assenyalada i… pum! Apareix en el nostre rostre un nou gra, de la nit al dia, que sembla que arruïnarà la teva jornada. Però a tots ens passa, veritat? Així que no et preocupis més del necessari per a aquest nou gra.

Avui et deixem una sèrie de consells per a evitar, en la mesura que sigui possible, l’aparició d’aquests molestos amics. Molts d’ells apareixen a causa d’alguns hàbits que podem canviar per a evitar els brots.

  • La neteja del rostre és molt important. Tant que és essencial que incloguis l’hàbit de rentar la teva cara dues vegades al dia, al matí i a la nit. El més aconsellable és que ho facis amb aigua tèbia i amb algun tipus de sabó que respecti el teu tipus de pell.
  • Exfolia la teva pell una vegada a la setmana: L’exfoliació ajuda a netejar la teva pell, a retirar cèl·lules mortes i a retirar partícules de brutícia que poden haver-se acumulat en el teu rostre durant tot el dia.
  • No el toquis!: Sabem que és molt temptador, però tocar-te la zona afectada per un gra no és gens bo. En intentar explotar-ho estaràs empenyent les cèl·lules infectades cap a capes més profundes de la pell i pots estar expandint la inflamació, enrogiment, etc. A més, pots cicatritzis i ferides que seran més molestes que el mateix gra.
  • Desmaquilla’t, sempre! Hi ha ocasions que pot donar més mandra desmaquillar-se, però és súper important netejar bé la teva pell abans d’anar a dormir. No desmaquillar-te provocarà danys a la teva pell, a més de ser contraproduent per a la regeneració de les cèl·lules del teu rostre.
  • La teva dieta també influeix: Has de mantenir una dieta saludable i variada. Agrega a la teva dieta, a més, verdures i fruites riques en antioxidants. I, sobretot, hidratat bé! Acostuma’t a beure almenys 2 litres d’aigua al dia.Et recomanem els tractaments per al rostre de la nostra farmàcia per a aconseguir que la teva pell estigui lliure d’impureses, hidratada, suau i plena de vida. Vine a veure’ns i te’ls expliquem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *