Algèmica, present i futur de la medicina integrativa

Et sona la paraula “algèmica”? Algèmica és un nou concepte de farmàcia i medicina. Centrada en la salut integrativa de les persones, aquesta marca barcelonina crea productes dedicats a garantir la salut global (ment i cos). La seva metodologia es sustenta en el rigor científic i combina diferents disciplines amb la voluntat d’oferir consells personalitzats i de promoure la prevenció

Algèmica és una evolució de la farmàcia tal i com l’entenem avui dia. Tot l’equip que forma l’empresa està especialitzat en medicina alternativa i complementària i el concepte en què es basen és completament holístic; gira entorn de la professionalització de les tècniques naturals tot elaborant suplements alimentaris i productes fisiocosmètics.

Els orígens de l’empresa? L’entorn farmacèutic català! Entorn on professionals inquiets, afins a les teràpies naturals i regeneratives van voler fer un pas més enllà posant en vàlua aquestes pràctiques sense perdre de vista el rigor científic farmacèutic. Una medicina més preventiva, lògica i harmònica es fa necessària avui dia, i Algèmica, que també és una filosofia de vida, entèn que cada persona és un món i que cal no oblidar l’aspecte emocional, clau per gaudir d’una salut total!

Segons el parer d’Algèmica i el nostre, el concepte tradicional de farmàcia necessita una mirada global. La majoria de medicaments estan creats per “tapar” una patologia i no tracten l’arrel del problema, els factors causants. A partir d’Algèmica es proposa un canvi proactiu al pacient per millorar la seva qualitat de vida. A més a més, quan el malalt sap que li passa realment, l’actuació pot ser molt més focalitzada i produeix millors resultats.

Tres línies de treball formen Algèmica: l’eix neuroemocional (sistema nerviós central), l’eix metabòlic i l’eix fisioestètic (cosmètica que traspassa la pell), molt més efectiva que la tradicional. Els complements alimentaris i fitoterapèutics de la marca són naturals, d’alta gamma, i estan formulats amb ingredients de màxima qualitat i eficàcia. Tots ells destaquen per les seves concentracions i aplicacions terapèutiques i segueixen les últimes avantguardes en antiage.

Tan sols 14 farmàcies a Catalunya formen part d’Algèmica, i nosaltres en som una! Si vols saber-ne més i/o vols conèixer els productes i tractaments què disposem a la farmàcia, contacta amb nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *