Com començar la tardor al màxim d’energia

Són molts els factors de canvi quan arriba el  mes de setembre: tornen les matinades, el ritme s’intensifica, és possible que el canvi d’estar relaxats i de vacances a tornar a la rutina ens generi estrès i, a més a més, comencen a baixar les temperatures. El nostre organisme necessita un extra d’energia per estar al 100%. Et donem alguns consells per entrar a la tardor al màxim d’energia.

 Augmenta el consum d’aliments saludables

Com habitualment, cal consumir més fruita i verdura, contrarestant la ingesta d’aliments rics en greix. Els primers augmentaran els nivells de vitamines i minerals en l’organisme, necessaris per a sentir-nos amb més energia i augmentar la vitalitat del nostre organisme. 

Estigues ben hidratat

La hidratació és un pas essencial per al bon funcionament de l’organisme, el nostre cos necessita líquids per a que totes les funcions principals responguin correctament.

 Exercita el cos i la ment

Quan fem exercici augmentem els nivells d’endorfines, l’hormona de la felicitat, que ens ajudarà a evitar sentir-nos tristos en aquesta època de l’any. També practicar exercicis mentals com ara meditació, ioga o activitats intel·lectuals, mantindrà el nostre cervell i ment en les millors condicions.

 Dorm tot el que sigui necessari

De vegades tornem a la nostra rutina laboral però notem que al cos li costa adaptar-se als nous horaris, la qual cosa ens indueix a canvis en les hores de son, insomni i altres problemes. Estableix una rutina de son i si necessites una ajuda natural, t’aconsellem l’ús de melatonina, ja que combinada amb rosella, passiflora i melissa, podria ajudar-te a millorar la conciliació de la son.

 Demana reforços

Ajuda’t de suplements revitalitzants, elaborats amb ingredients naturals, que t’ajudaran a millorar les teves defenses i aportaran un extra d’energia per afrontar el teu dia amb positivitat. Ginseng, gelea reial, equinàcia, vitamina C, àcid fòlic, guaranà,  etc. Informa-te’n a la nostra farmàcia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *