Consells per mantenir l’elasticitat de la pell

Sabies que la pell del nostre cos es renova per complet cada 28 dies? Les cèl·lules del nostre organisme neixen i moren constantment i com a conseqüència, la nostra pell va perdent la seva elasticitat natural.

L’elasticitat de la pell es va perdent pel fet que els nivells de col·lagen i elastina disminueixen amb el pas del temps. Es tracta d’un procés natural que ens afecta a tots, però podem augmentar la regeneració cel·lular i mantenir-la més elàstica per a retardar els signes de l’envelliment de la pell.

Com saber si la nostra pell està perdent elasticitat?

La pèrdua de densitat es manifesta en la superfície de tres formes fonamentals:

  • Pell més prima. La pell facial apareix menys elàstica i pot començar a despenjar-se.
  • Arrugues més profundes. A mesura que la pell perd la seva capacitat per a mantenir la seva forma, les arrugues es tornen més profundes.
  • La pell tendeix a estar més pàl·lida i apagada.

Per evitar aquestes conseqüències a la teva pell, des de farmàcia Sala et donem uns consells per a millorar l’elasticitat en la pell flàccida:

  • Cuida l’alimentació. Els menjars copiosos o la mala alimentació durant molt de temps, donaran a la teva pell un to més apagat i un aspecte envellit respecte a les persones que sí cuiden la seva alimentació. En aportar a la pell les vitamines i nutrients que necessita, aconseguiràs un aspecte més sa i una pell més radiant. Una sèrie d’aliments poden ajudar-te a millorar l’aspecte de la teva pell: l’oli doliva, els cítrics, el tomàquet, les pastanagues o els fruits vermells en són un exemple.
  • Beu molta aigua. Beure 2 litres d’aigua al dia és essencial per a un correcte funcionament de l’organisme, d’altra banda evita l’aparició d’arrugues, ja que elimina toxines, mantenint la pell hidratada.
  • Evita els canvis bruscos de pes. Aprimar i engreixar de forma constant, té múltiples efectes negatius. Aquests canvis de pes, redueixen l’elasticitat natural, apareixent arrugues prematures.
  • Protegeix la pell del sol. La pell del rostre es troba exposada diàriament al sol i als seus raigs ultraviolats. Si volem evitar les arrugues, sobretot en el rostre, hem d’evitar l’exposició prolongada al sol.
  • Deixa de fumar. Fumar i tenir la pell tersa no són compatibles, el fum del cigarret conté toxines que danyen la pell. Deixar aquest mal hàbit és fonamental per a evitar les arrugues en la pell.
  • No abusar del solàrium. Sotmetre la pell a constants bronzejats mitjançant raigs UV artificials és perjudicial, ja que en alterar el procés natural de la pell poden aparèixer més arrugues.

A més a més, a la nostra farmàcia trobaràs els millors productes per tenir una pell que mantigui tota la seva elasticitat i no noti el pas dels anys. T’esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *