Que la pau i la joia del Nadal no caduqui el 7 de gener

Durant el mes de desembre, i més concretament amb l’arribada de les festes de Nadal, els sentiments de pau i de joia, a més a més de la bona voluntat pels propòsits d’any nou invaeixen gairebé totes les llars. Ens tornem més sensibles, intentem no donar importància als problemes més lleus per poder gaudir de les festes i de la companyia dels nostres i mostrem més sovint l’apreci i l’amor que tenim als nostres familiars i amics. 

Tot i així, una vegada acaben les festes de Nadal, sembla que tots aquests sentiments ens abandonen i tornem a la rutina, a la realitat de les nostres vides… i els bons propòsits que ens havien acompanyat les últimes setmanes de l’any marxen ben lluny. Des de farmàcia Sala volem aportar el nostre gra de sorra perquè això no sigui així, i aconseguir en la mesura del possible que l’esperança i la joia del Nadal ens acompanyin durant tot l’any

Cuida la teva salut mental

És imprescindible per una bona salut mental acompanyar el nostre dia a dia d’optimisme, de ganes per viure els nostres dies i de fer vida social. En els temps que corren, cada vegada ens trobem amb més quadres de depressió, d’ansietat i d’estrés, i tot i que sembli molt lògic, la rutina se’ns emporta amb el pas del temps i deixem de veure als nostres amics i familiars més llunyans i de demostrar-los tot el que ens importen.

Per això, des d’aquí volem animar-te a que intentis recordar tot el que aquests dies se’t mourà per dins, aquestes ganes de voler passar temps amb els teus familiars, l’il·lusió i l’esperança del Nadal, per poder seguir vivint-ho quan hagin acabat les festes de Nadal i tots aquests sentiments, aparentment, hagin quedat enrere.

Pot semblar molt fàcil dir-ho, però la realitat és una altra. Per això, et recomanem que escriguis en un paper (o en un ordinador, si ho prefereixes) com et sents aquests dies, què és el que et fa més il·lusió fer, i per què. Fer aquest tipus d’exercicis retrospectius t’ajudarà a coneixe’t millor, a saber que és el que realment vols fer i el que no i a valorar més certs moments que potser ara no els hi donem la importància que tenen. 

Pots guardar aquest paper on volguis, però et recomanem que els tinguis a mà per quan tinguis un dia difícil o et trobis més baix d’ànims. D’aquesta manera, llegiràs tot el que senties en aquestes dates i l’objectiu es contagiar-te del que vas escriure en el seu moment, i trobis qualsevol excusa per reviure aquests moments tot i que no sigui Nadal. Tot i que pot ser difícil trobar un moment per juntar a tots els amics o la família, pots fer-ho en grups més petits i la bona energia i el positivisme t’inundaran de nou.

Aprofitem per desitjar-vos bones festes a tots els que les pogueu disfrutar, i bon treball per tots els que us toqui treballar en aquestes dates! Moltes gràcies per seguir formant part un any més de la nostra farmàcia i esperem veure-us aviat. 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *