Descobreix que és la doble neteja facial i per què està tan de moda

En els últims mesos la doble neteja es un concepte que s’ha posat molt de moda i que, cada vegada més, està cobrant més importància. Avui us explicarem en què consisteix i quins beneficis té per a la nostra pell. Endavant! 

Què és la doble neteja facial?

Per a aconseguir que la pell del nostre rostre es vegi saludable, lluminosa, fresca i suau, la neteja és fonamental, no només per a desmaquillar-nos sinó per a eliminar residus que romanen a la nostra pell, restes de suor i fins i tot contaminació.

La rutina de doble neteja facial, provinent de rituals de bellesa asiàtics, consisteix en aplicar dos productes en comptes d’un per a realitzar una correcta neteja del rostre. Per a això hauràs d’aplicar, en primer lloc, un producte de neteja de base oliosa o grassa, per a eliminar maquillatge i impureses, normalment acostuma a tractar-se d’olis desmaquillants o  bàlsams que no necessiten ser aclarades. El següent pas consisteix en aplicar un producte sabonós o de base aquosa, com per exemple un gel netejador, que sí s’hagi d’aclarir amb aigua per a completar la rutina de doble neteja.

Quins beneficis té la rutina de doble neteja?

Els beneficis d’adquirir aquesta rutina de doble neteja facial són innombrables, ja que d’aquesta manera realitzem una neteja més profunda evitant que quedi sobre la nostra pell qualsevol tipus de residu.

Realitzant aquesta rutina de neteja millorem la textura de la pell del nostre rostre, combatent l’aspecte fatigat i la pell apagada, retornant llum i vitalitat al rostre. A més, amb la cara completament neta aconseguirem que els productes que apliquem a continuació s’absorbeixin més fàcilment. Una altra dada important és que d’aquesta manera prevenim l’acumulació de greix i l’aparició d’imperfeccions provocades per brutícia i residus de maquillatge.

A l’hora de triar els netejadors has de tenir en compte la textura que sigui més còmoda i beneficiosa per al teu tipus de pell. La doble neteja es pot realitzar tant de dia com de nit o una sola vegada al dia (i et portarà menys de cinc minuts). Si necessites ajuda per triar els productes que respectin la teva pell, no dubtis en apropar-te a la nostra farmàcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *