T’ajudem a millorar la teva alimentació

L’alimentació és un dels pilars fonamentals per mantenir un estil de vida saludable, cuidar del nostre organisme i mantenir allunyades moltes enfermetats cardiovasculars. Per aquest mateix motiu, a la farmàcia Sala hem decidit ajudar-vos en millorar la vostra alimentació i els vostres hàbits alimentaris a través del nostre servei de nutrició i dietètica.

Tant si vols aprimar, millorar les teves patologies cròniques (diabetis, hipercolesterolèmia, dislipèmia, diferents patologies renals, cardiovasculars…) o vols mantenir el teu pes, aquest servei t’interessa!

Un dels propòsits més comuns a la nostra societat és el d’aprimar. Està present durant tot l’any, però sobretot al gener i a l’estiu, i les ganes per aconseguir resultats ràpids i sense esforç ens porten a caure en dietes miracle, que sovint són perjudicials i el nostre organisme ho pateix, ja que no li estem oferint els valors nutricionals que necessita per funcionar correctament. Fins a un 80% de les persones que volen aprimar opten per aquest tipus de dietes.

És important recalcar que és essencial comptar amb la supervisió d’un professional adequat, que ens guiï en el procés en el que ens trobem, ens ajudi a comprendre què és el que necessita el nostre organisme a cada moment i segons el nostre estil de vida. A més a més, t’ajudarem a resoldre tots els dubtes que vagis tenint.

No només t’aproparàs setmana rere setmana al teu objectiu principal, si no que aprendràs a gaudir del menjar, a llegir correctament l’etiquetatge dels productes per comprendre quins son els que satisfan les teves carències nutricionals i anirem introduint diferents canvis en el teus hàbits per gaudir d’una bona salut.

Per últim, al treballar amb un equip de professionals sanitaris també ens preocupem per motivar-te i que sigui aquesta motivació la clau en la constància dels canvis. Sovint, aquesta falta de constància (sigui pels motius que sigui) ens porta a abandonar els reptes que ens proposem. Però això no et passarà si treballem junts!

Pots reservar la teva cita trucant-nos al 973445087 o escrivint-nos a les xarxes socials. T’esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *